“La Marató de TV3”, un projecte que fomenta la investigació contra el càncer a Catalunya és un dels èxits solidaris més importants del món. L’Oncolliga participa en totes les edicions de La Marató atenent les trucades telefòniques a la centraleta de Lleida ciutat situada al Rectorat de la Universitat. Quan la malaltia protagonista és el càncer, ens hi afegim amb una activitat més de les milers que s’hi presenten arreu del territori.

Títol de la campanya: “2.000 Kg de coure contra el càncer”.

Objectius: recaptar 2.000 kg en monedes d’1, 2 i 5 cèntims d’euro.

Estratègia: distribuir garrafes de cinc litres entre tots els municipis participants i fomentar la recollida de xavalla.

Fi de campanya: la tarda anterior a la jornada de La Marató, l’Oncolliga organitzarà una xocolatada festiva on es pesaran totes les garrafes vingudes d’arreu i es comprovarà si el repte ha estat assolit.

Com participar-hi: responsabilitzant-te d’una de les garrafes: Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem els adhesius oficials i pòsters de la campanya. Vosaltres decidireu el lloc on posar-la: al bar del poble, al forn de pa,… En fareu el seguiment i, arribat el moment, podreu dur vosaltres mateixos la garrafa a la festa de la pesada o bé posar-vos en contacte amb nosaltres perquè l’Oncolliga la reculli en nom vostre.

Telèfon de contacte : 610 732 010

Correu electrònic : oncolligalleida@contraelcancer.org

Data inici campanya : 1 de novembre 2018

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Èxit de participació a la Marató de TV3 i CatRadio; i molt bona implicació ciutadana a la campanya “2.000 kg de coure contra el càncer”, amb més d’una tona de xavalla amb un valor de 8.905,87€ que s’ingresaran íntregres a la Marató.