És la nostra campanya més estimada. Comença tots els anys pels voltants del Pilar a Lleida ciutat i s’allarga fins ben bé el mes de març a la resta de poblacions participants. “Una flor per a un projecte” finança projectes finalistes contra el càncer. Podeu veure la feina feta a la pestanya “Projectes fets” i si el que voleu és interessar-vos pel projecte d’aquest any, feu un clic a “Campanyes i projectes 2018”.

Títol de la campanya:  “Una flor per a un projecte”.

Objectius: confeccionar i vendre 16.000 flors de paper.

Estratègia: distribuir paper ja tallat a mida per fabricar les flors de paper a totes les entitats, institucions i persones que ho vulguin. A tots se’ls ensenya com produir la flor de paper. Després, cada municipi organitza com vol la venda de les flors entre els seus veïns.

 

Fi de campanya: acabada la campanya, l’Oncolliga organitza la presentació de resultats i mostra als assistents el projecte assolit. Això ho fa a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest dia, voluntaris, col·laboradors, socis i la junta de l’entitat comparteixen la joia de la feina feta.

 

Com participar-hi: si sou de Lleida ciutat, podeu participar-hi des dels centres cívics de la ciutat, on trobareu les voluntàries adscrites al projecte.

 

A la resta de municipis, les associacions de dones hi participen dins de les activitats anuals que tenen programades. Si al vostre poble encara no en fan, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i quedarem un dia per explicar-vos qui som, què fem i com hi podeu participar. Si voleu ajudar-nos a vendre flors al vostre poble, a Lleida ciutat o a les fires on hi som presents, poseu-vos en contacte amb nosaltres i en parlem.

 

Si teniu una idea original per vendre flors, digueu-nos-la.

Telèfon de contacte :           610 732 010

Correu electrònic :           oncolligalleida@contraelcancer.org

Data inici campanya  :           Setmana del Pilar (octubre)