Projecte “MARATÓ”

A partir d’aquest any 2019, ONCOLLIGA COMARQUES DE LLEIDA participarà a totes les edicions de la MARATÖ de TV3 i Catalunya ràdio, amb independència de la malaltia protagonista de l’any en curs. -Abans que res, som voluntaris-, és el que va aprovar l’assemblea general de socis de la nostra entitat.

Resultats

Cap campanya aconsegueix tanta participació, i molt poques la superen en quantia econòmica. Encara no hem aconseguit als 2000 kg en monedes xavalla, però de ben segur que amb el teu ajut ho farem. Guarda la xavalla per la ocasió, i al novembre i desembre participa depositant-les en una de les garrafes de l’ONCOLLIGA per a la MARATÓ.

Sensibilització

La activitat amb la qual ens presentem no és altra que “2000 kg de coure contra …” que enguany es dedicarà a les MALALTIES MINORITÀRIES.  La campanya consisteix en arreplegar monedes d’1, 2 i 5 cèntims d’euro; no és un esnobisme, no; el que cerca aquesta activitat és la solidaritat de tothom. No es mesura el poder, sinó el voler.