Projectes i Campanyes 2018

Campanyes i Projectes 2018

Treballem  contra el càncer i a favor dels afectats; ho fem  per projectes finalistes orientats a l’atenció del malalt, suport als professionals i difusió de mesures de prevenció.

Fem campanyes obertes a la participació ciutadana on expliquem què fem i per què; i sempre amb la mirada posada en el territori: les comarques de Lleida.

Una flor per a un projecte

Una flor per a un projecte” és una campanya de sensibilització, i visualització de les problemàtiques i necessitats al voltant del càncer; alhora, recapta recursos econòmics per a projectes de suport als afectats i llurs familiars.

Una flor per a un projecte” fa flors de paper per a la gent. Des del 2002  n’ha fet més de 230.000 que han servit per posar sobre la taula de problemàtiques tan diferents com: el pacient terminal a domicili; el limfedema secundària a la mastectomia; les lesions premalignes a la pell i el risc de prendre el sol; el càncer infantil, etc.

L’èxit de la campanya és la seva transversalitat tant en participació de voluntaris per a fer i vendre les flors, com en la resposta positiva de tota la societat civil. Tot plegat que fa que des del 2002 més d’una seixantena de poblacions s’hi hagin inscrit, i prop de mil voluntàries fabriquin més de 16.000 flors cada any.

Si vols conèixer els projectes complerts des del 2002, fes un clic aquí.

Si vols saber quin (s) projecte (s) proposem pel 2018, fes un clic aquí.

Posem-hi pebrots al càncer

Posem-hi pebrots al càncer” és una iniciativa de la FECEC (Federació d’entitats contra el càncer a Catalunya). Oncolliga en forma part i s’ha fet seva la campanya.

El lema de la campanya és provocador i defineix clarament quina ha de ser la nostra actitud davant la malaltia: d’acceptació. de fortalesa i de lluita.

La campanya “Posem-hi pebrots al càncer” té lloc pels vols de febrer -4 febrer és la diada mundial del càncer-. Aquest dia totes les entitats aplegades a la FECEC, amb el suport de “Supermercats Condis”  organitzen una activitat simpàtica i plena de simbolisme que consisteix en la venda de pebrots: un de verd i un de vermell que els clients d’aquests súpers poden adquirir.

Posem-hi pebrots al càncer” pretén ser un reconeixement a l’esforç personal i silenciós a les famílies que passen per aquesta situació; i alhora, els vol aportar un petit ajut per a fer més portadora aquesta càrrega. Des del 2017 ONCOLLIGA destina els ingressos aconseguits en campanya a projectes que millorin el confort tan del malalt de càncer com del familiar que en té cura.

Si vols conèixer els projectes complerts des del 2017, fes un clic aquí.

Si vols saber que farem enguany, fes un clic aquí.