Adreça: C/ Terrassa 1, Centre Cívic de Balàfia, Lleida.
Tlf: 607 794 950
lligalleida@contraelcancer.org

© Lliga contra el càncer de les comarques de Lleida.

Col.laborem amb:

Notícies

SETMANA CATALANA de la PREVENCI DEL CNCER 2012

Del 5 al 14 d'octubre Catalunya celebra la Setama Catalana de la Prevenció del Càncer. Un seguit d'activitats tindran lloc a diferents poblacions del país.

A les nostres comarques es faran actes adreçats a totes les edats a diferents poblacions, tot esperan que cada any se'n afegeixin més.

El conjunt de les activitats han estat organitzades per la Federació d'Entitats Catalanes contra el càncer juntament amb la Lliga contra el càncer de les comarques de Lleida, i compten amb el suport de la excel·lentíssima Diputació de Lleida, que en tot moment ha mostrat el seu interès i complicitat.

Enguany doncs s'inclou el següent:SETMANA CATALANA de la PREVENCI DEL CNCER 2012


Agenda

Una flor per a un projecte 2014

10 d'octubre, perqu� som diferents volem un tracte singular

Les voluntàries i voluntaris d'arreu de les comarques de Lleida ja  preparen les flors per a un projecte nou.

Aquest any volem incidir en el tractament personalitzat It is not easy to produce a beautiful and fantastic watch design that also adheres towards the background and paylaşımlı ofisessence of the trademark behind it. However, Cartier appears to possess done this using their type of watches. Ankara Temel Lise Presently obtainable in five different metal options, with sizes varying from 28mm to 46mm, Cartier produces a variety of variations from the Ballon Bleu replica watch. Knowing that, the conventional men’s model measures 42mm across, and it is operated by Cartier’s caliber 049 automatic movement.

Audemars Piguet Replica Watches China

Audemars Piguet Replica Watches

Patek Philippe Replica Watches For Men

Patek Philippe Replica Watches

 

XIII Trobada de voluntariat en lmbit Oncolgic

DISSABTE 6 DE MAIG 2017

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza la 13ena edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic. Ankara Butik Dershane
  Un espai per fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària. Ankara Hasta Bakıcı 

La gura del voluntari/a sempre protagonitza la jornada. Enguany volem incidir en la necessitat de treballar l’optimisme com actitud per relativitzar les di cultats de la vida i en concret per

live football scores oddslot live soccer resultsencarar millor les que presenta la tasca de voluntari. 

odtülüler dershanesi

#voluntariatoncologic 

Hublot Replica Watches

Cheap Audemars Piguet Replica Watches

Audemars Piguet Replica Watches China

Butlletí

Si estàs interessat/ada en rebre informació periòdica sobre les activitats que duem a terme a la lliga, només cal que ens facis arribar el teu email.