Adreça: C/ Terrassa 1, Centre Cívic de Balàfia, Lleida.
Tlf: 607 794 950
lligalleida@contraelcancer.org

© Lliga contra el càncer de les comarques de Lleida.

Col.laborem amb:

Projectes

Una Flor per un projecte

Aprofitant la setmana d'octubre, declarada Setmana Europea contra el càncer, la Lliga es va marcar des d'un inici aquest projecte amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania de les nostres comarques en temes relacionats amb el càncer.

"Una Flor per a un projecte" és la manifestació en pro les persones que pateixen càncer i llurs familiars, també vol conscienciar a la societat de que la lluita contra la malaltia és cosa de tots, de nosaltres mateixos quan evitem riscos, amb el nostre exemple quand deixem hàbits poc saludables, investigant-ne les causes i tractaments amb el suport a la investigació i també amb les mostres de solidaritat de la societat civil, quan amb les nostres mans aflorem les mancances, tal vegada el sofriment dels que conviuen amb la malaltia.

Les comarques lleidatanes han estat solidàries i sensibles en aquest projecte durant els 7 anys que l'hem realitzat, centenars de voluntàries/is de diferents municipis, entitats, associacions de dones i diferents institucions, han donat suport a la Lliga amb les aportacions desinteressades del voluntariat i que no han dubtat en involucrar-se i solidaritzar-se.

Investigaci� de nous fārmacs contra el cāncer de pell

El projecte 2011 s'adreça a la investigació. Concretament a l'estudi de dos fàrmacs que sinergicament han d'actuar sobre Audemars Piguet Replica el creixement i la dispersió tumoral. L'estudi es liderat per la Dra. Rosa Maria Martí Laborda,catedràtica de dermatologia a la UdL i adjunta al servei de dermatologia a l'hospital universitari Arnau de replica rolex Vilanova.

POdeu veure el vídeo de la campanya clicant a: Investigaci� de nous fārmacs contra el cāncer de pell

Texte projecte 2011 replica hublotAgenda

Una flor per a un projecte 2014

10 d'octubre, perqu� som diferents volem un tracte singular

Les voluntàries i voluntaris d'arreu de les comarques de Lleida ja  preparen les flors per a un projecte nou.

Aquest any volem incidir en el tractament personalitzat It is not easy to produce a beautiful and fantastic watch design that also adheres towards the background and essence of the trademark behind it. However, Cartier appears to possess done this using their cartier ballon bleu replica watches type of watches.Presently obtainable in five different metal options, with sizes varying from 28mm to 46mm, Cartier produces a variety of variations from the Ballon Bleu replica watch. Knowing that, the conventional men’s model measures 42mm across, and it is operated by Cartier’s caliber 049 automatic movement.

 

XIII Trobada de voluntariat en l’āmbit Oncolōgic

DISSABTE 6 DE MAIG 2017

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza la 13ena klockor kopior edició de la Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic.
  Un espai per fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

La replica horloges  gura del voluntari/a sempre protagonitza la jornada. Enguany volem incidir en la necessitat de treballar l’optimisme com actitud per relativitzar les di cultats de la vida i en concret per

live football scores oddslot live soccer results
orologi replica encarar millor les que presenta la tasca de voluntari. 

Replique Rolex Daytona 
replique tag heuer

#voluntariatoncologic 

 

Butlletí

Si estàs interessat/ada en rebre informació periòdica sobre les activitats que duem a terme a la lliga, només cal que ens facis arribar el teu email.