La Marató de tv3

Flor 2019

Amb la recent actualització de la WEB, s’ha endegat una nova manera de informar i incentivar la participació de ciutadana. Ara el “La campanya una flor per a un projecte” disposa dels instruments de la xarxa social per opinar i incidir en els projectes que planteja ONCOLLIGA LLEIDA. El projecte 2019 cerca sensibilitzar sobre l’acompanyament, el confort i l’escolta del pacient diagnosticat de càncer.

Projecte Flor 2019

Flor 2018

La renovació d'equips per al diagnòstic i seguiment de lesions cutànies sospitoses ha estat un dels objectes de la campanya 2018 d'"Una flor per a un projecte". S'ha renovat l'equip escàner digital de pell adquirit amb la campanya 2006 (Veieu Una flor per a un projecte 2006) .
U altre dels projectes finançats amb la flor 2018 ha estat l'equip d'ecografia digital portàtil per a localitzar tumors de pit, amb la pacient al quiròfan. L'objectiu és assegurar identificar el tumor abans d'incidir quirúrgicament.

Flor 2017

“Llits a domicili”, un programa de cessió de llits articulats elèctrics dotats de matalassos anti-nafres. Els llits augmenten la comoditat del malalt, n’evita la formació de úlceres i també aporten comoditat al familiar que  té cura del pacient alhora de mobilitzar-lo.