Què podem fer per tu

Donem suport a malalts de càncer i als seus familiars des del 2002

Suport a domicili

Pels afectats de càncer al seu domicili en situació de feblesa i dependència de tercers, l’ONCOLLIGA cedeix llits articulats elèctrics amb matalassos antiescares. Aquests llits milloren el repòs del malalt i faciliten la  feina a les persones que en tenen cura. Per accedir al programa “Llits a domicili”, podeu contactar amb el professionals de treball social del centre d’atenció primària de salut (CAP) o mitjançat l’equip PADES que us atengui. 

Assessorament legal

L’assessorament legal és un servei que s’ofereix per a resoldre les consultes que els usuaris plantegen quan s’han d’afrontar a drets laborals, mercantils i civils.  Les consultes són ateses per una advocadessa voluntària de l’ONCOLLIGA, que respon via WEB respectant la confidencialitat del sol·licitant.

Tractaments llargs

Si necessiteu rebre tractament continuat en centres hospitalaris allunyats del vostre domicili, l’ONCOLLIGA ofereix ajuts per a finançar estades en hotels mentre durin les sessions de tractament.

Suport Psicològic

Donar suport per afrontar la malaltia i tractaments posteriors, potenciant la qualitat de vida. Acompanyar-vos en el moment del diagnòstic fins a un període lliure de malaltia o bé fins a processos de final de vida; afrontar les pors, les angoixes i resoldre dubtes del procés oncològic.

Per a qualsevol servei que necessiteu poseu-vos en contacte amb nosaltres a: oncolligalleida@contraelcancer.org