Voluntaris, Socis i Donacions

El millor de tu per a un projecte col·lectiu

Vull fer una donació

Si vols col·laborar en projectes finalistes en la lluita contra la malaltia, o pots fer puntualment o tantes vegades com vulguis. L’ONCOLLIGA farà a finals d’any  (en imports superiors a 50€)  un justificant amb el import total aportat, que podràs desgravar a la teva declaració de IRPF. Recordeu que fins a 150 €  es retorna el 80%; sobre la resta (a partir de 150 €) el 30%. Si  aquesta opció és la escollida fes un clic a DONACIÓ.

Vull ser soci

Si vols participar i decidir els objectius anuals de l’ONCOLLIGA, o formar part de les assemblees , aquesta és la teva opció:  FES-TE SOCI!

Podeu escollir tres modalitats de quota:  50 €, 100 €, o  150 € a l’any, escull el fraccionament que vulguis. Totes tres estant subjectes a una desgravació del 80% en la vostra declaració de IRPF.  Si  aquesta opció és l’escollida feu un clic a SOCIS.

Vull ser voluntari

Si, a més, t’hi vols involucrar i donar el més important de tu mateix, el teu temps, ajuda’ns  com a voluntari en la lluita contra el càncer, tot participant en les campanyes solidàries de difusió del codi europeu o en programes de suport a pacients i famílies afectades. Si t’hi vols involucrar, fes un clic a  VOLUNTARIS.