CALENDARI SOLIDARI 2023

Us presentem un dels projectes que es duran a terme durant el 2023.

 Un any més hem creat un calendari solidari gràcies a col·laboradors que han permés que cada mes es pugui sortejar una cistella de productes de proximitat. GRÀCIES A TOTS PEL VOSTRE SUPORT!!

Aquest calendari és un projecte solidari d’Oncolliga Comarques de Lleida, com a entitat sense ànim de lucre que lluita contra el càncer. Els fons recaptats amb aquesta iniciativa s’adreçaran al programa Suport de Llits a domicili.

Bases del sorteig 2023:

– Cada calendari inclou un número de tres xifres amb el qual es participa en el sorteig mensual (de gener a desembre del 2023) d’un lot de productes de la nostra terra.

– El numero guanyador ha de coincidir amb els tres darreres xifres del primer premi de la loteria nacional que se celebrarà el primer dissabte de cada mes (excepte el gener, que es farà el sorteig del NIÑO el dia 6).

– Si la persona que te el calendari amb el número premiat no contactés amb Oncolliga abans del sorteig del mes següent, s’acomularan els productes de la cistella per un sorteig extrahordinari al desembre.

– El guanyador haurà de comunicar-ho al telefon d’Oncolliga Comarques de Lleida, abans que es celebri el següent sorteig. Un cop fora de termini, el número quedarà anul·lat pel sorteig d’aquest mes.

Seguiu les nostres xarxes socials on publicarem els números guanyadors.

Llista de col·laboradors

 • Vins Sanui
 • Mas d’en Nogués
 • Formatge Montllobe
 • Vilà Molí d’oli
 • Nous Júlia
 • Forn les Garrigues
 • Cervesa Oliba
 • Xolís de Casa Monsó
 • Sentits del Benestar
 • Carnisseria Fart d’Olla
 • London Café
 • Farmàcies Isànta

 GUANYADORS/ES DEL SORTEIG MENSUAL

GENER

La guanyadora del sorteig del mes de gener ha estat la Lola Minguell de Barbens, amb el calendari 603, enhorabona!!

FEBRER

El mes de febrer s’ha endut el lot guanyador la Mª Dolors de Lleida amb el número 820, felicitats!

 

MARÇ

Ja tenim guanyadora del lot de març!! L’afortunada ha sigut la Rosalia Viladegut amb el calendari 440, esperem que ho gaudeixis!

ABRIL

El número guanyador de l’abril ha estat el 195 i el premi ha sigut per la Pepita Latorre, esperem que disfrutis del premi!!

MAIG

El guanyador del mes de maig ha estat el número 689 que el tenia el senyor Domènec i que ha vingut des de Torà a recollir el seu premi. Enhorabona!!

JUNY

La guanyadora del mes de juny ha estat la Belén Gardeñes de Sucs, amb el número 294. Esperem que tota la familia disfruteu de la toia!

JULIOL

La guanyadora del mes de juliol ha estat l’Elionor Puig amb el número 423, aquest cop el premi s’ha quedat a Lleida, felicitats!

AGOST

El guanador d’aquest mes d’agost ha estat l’Amador Luque des de Lleida amb el número 833, esperem que disfrutis del lot!!

SETEMBRE

El premi del mes de setembre se l’ha endut la Rosa Roig també de Lleida amb el número 315, enhorabona!

OCTUBRE

El premi del mes de octubre ha sigut per la Mª Alba Cases de Torres de Segre amb el número 485, felicitats!

NOVEMBRE

La guanyadora del mes de novembre amb el número 230 ha estat la Pepi Morales de Les Borges Blanques, enhorabona!

DESEMBRE

El premi del mes de desembre ha estat per l’Antonia Luque de Lleida amb el número 027, desitgem que en gaudeixis molt!