Campanyes 2018

Posem-hi pebrots al càncer

Al voltant de la diada contra el càncer, el 4 de febrer, ONCOLLIGA i supermercats CONDIS, organitzen una activitat simpàtica i plena de simbolisme anomenada “Posem-hi pebrots al càncer”.  Ens recorda que el càncer és aquí, i continuarà entre nosaltres per algun temps més; però arribarà el dia que serà vençut.

“Posem-hi pebrots al càncer” ens encomana ser valents, a plantar cara al càncer i lluitar fins a vèncer. Són dos dies de campanya des dels mateixos supermercats CONDIS des d’on s’ofereix una bossa amb un parell de pebrots –un de color verd i un de vermell-. Els diners recaptats donaran suport a projectes d’ajut als afectats.

 

Avançada en el diagnòstic i tractament oncològic; a entendre perquè a voltes s’agraeix disposar d’una segona llar a la vora dels  hospitals de referència (casa dels Xuclis); a no baixar la guàrdia i obrir els ulls a la investigació, i a entendre  per què el càncer no és igual per a tothom i que per això ens cal avançar cap el tractament individualitzat.

ONCOLLIGA destina aquests fons a projectes de confort per a pacients diagnosticats de càncer ingressats a centres hospitalaris públics a les nostres comarques. Al 2017 vam iniciar aquest projecte adquirint quatre bicicletes estàtiques per incorporar-les a les quatre habitacions d’aïllament del servei d’hematologia de l’hospital universitari Arnau de Vilanova, on pacients afectats de leucèmia segueixen tractaments immunosupressors.

Supermercats CONDIS

Apuntant-vos a qualsevol dels torns que s’organitzen en un del supermercats CONDIS.

Bosses de pebrots

Comprant bosses de pebrots a CONDIS i venent-los al vostre poble, quan no existeixi cap supermercat de la cadena al vostre municipi.

Difusió campanya

Fent difusió de la campanya entre els vostres coneguts.

Participar

Si vols formar part d’aquest equip de voluntaris feu clic a: “Posem-hi pebrots al càncer”