CIRCUIT DE L'OBAGA

Cursa solidària al cor de la Noguera

El circuit de l’Obaga és una cita esportiva imprescindible pels amants de l’esport i la naturalesa, situat al cor de la comarca de la Noguera. El circuit transcorre per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, en un entorn de mitja muntanya.

La cursa té un clar vessant solidari ja que destina tots els beneficis a la lluita contra el càncer a través de la col·laboració amb la nosaltres, Oncolliga comarques de Lleida.

El circuit es divideix en dues curses, Trail de Ponts i Trail de Tiurana, i compta amb vàries modalitats aptes per tot tipus de corredors: des dels més iniciats a les curses de muntanya (cursa de 10 km) fins als més atrevits (mitja marató). També inclou canicross, caminada, marxa nòrdica i cursa infantil.

Escull la modalitat que vulguis!

Mitja Marató

Trail de Ponts i de Tiurana

Cursa 10km

Trail de Ponts i de Tiurana

Cursa Canicròs

Trail de Ponts i de Tiurana

Marxa Nòrdica

Trail de Tiurana

Cursa de Marxa Nòrdica

Trail de Tiurana

Caminada

Trail de Ponts

CIRCUÏT DE L’OBAGA 2019

La jornada esportiva d’aquesta edició ha aportat molts participants i fins i tot alguns membres de la junta i voluntaris d’ONCOLLIGA comarques de Lleida s’han animat a participar tant en la cursa de Tiurana com en la de l’Obaga.

Aquesta edició ha destinat els diners recaptats al projecte “A prop teu”.

 

CIRCUÏT DE L’OBAGA 2018

Aquesta ha sigut la segona edició de les curses de Ponts i Tiurana que formen part del circuit de l’Obaga. Tot i una mica de pluja en una de les dues curses, hi ha hagut força participants. El paisatge que ofereixen qualsevol de les modalitats a escollir s’ha d’aprofitar i tots els participants n’han pogut gaudir.

Els diners recaptats en aquesta edició van destinats íntegrament al projecte de “Transport nocturn per a pacients de radioteràpia”. Permetrà finançar el desplaçament en taxi de pacients que han requerit un tractament de radioteràpia nocturn a l’hospital Arnau de Vilanova. A causa de la renovació d’un dels equips de tractament de radioteràpia s’han hagut d’ampliar temporalment el nombre de sessions fins a la matinada, ja que per la mateixa quantitat de pacients només funcionava una sola màquina.

 

CIRCUÏT DE L’OBAGA 2017

Aquesta ha estat la primera edició de la cursa de l’Obaga. Però esperem que en siguin moltes més!! 

Els diners d’aquesta edició han anat a un dels nostres projectes d’ONCOLLIGA comarques de Lleida, anomenat “Bicicletes estàtiques per a pacients immunodeprimits”. Aquestes bicicletes aniran situades a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida i ajudaran als pacients de càncer a activar la seva musculatura.