Vols formar part del projecte com a soci?

Soci

Si voleu compartir i decidir els objectius anuals de ONCOLLIGA; tenir veu a les assemblees o, tal vegada agafar responsabilitats dins de la junta directiva:  FEU-VOS SOCI!

Podeu escollir tres modalitats de quota:  50€; 100€, o  150€ l’any, amb el fraccionament que vosaltres  trieu. Totes tres estant subjectes a una desgravació del 75% en la vostra declaració de IRPF.

També hi ha una opció oberta per a imports superiors a 150,00€ sotmesos a un tractament fiscal diferent (75% pels 150€ primers, i 30% pels següents).
Trieu l’opció que més s’avingui a les vostres possibilitats o interessos.

A efectes fiscal només s’editaran justificants per a valors iguals o superiors a la quota mínima anual de 50€.


Si vols formar part de la nostra entitat i participar a les assemblees per a decidir i aprovar els nostres objectius, fes un clic a SOCI.

Vols formar part del projecte aportant una donació?

Donació puntual

Si el que desitgeu és apostar per projectes finalistes contra la malaltia, podeu fer-ho puntualment, i les vegades que vulgueu. Podeu escollir entre fer una donació genèrica –el import es repartirà entre els projectes realitzats durant l’any- ,o adreçar-lo  expressament  a un sol projecte dels que es presentin dins la campanya anual.

Les donacions estan sotmeses a desgravació fiscal (ONCOLLIGA ha estat declarada entitat d’utilitat pública). En aquesta WEB trobaràs con fer la transferència: genèrica o per projecte.
Escull el que més s’avingui, fes un clic a  DONACIÓ.