LA MARATÓ DE TV3

Abans que res, som voluntaris

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un clam a la solidaritat obert a la participació de tots els seus ciutadans. Centenars d’entitats i milers de ciutadans s’hi aboquen a organitzar milers d’activitats per col·laborar en la investigació de malalties.

Des d’un principi, Oncolliga ha participat des de la xarxa de telefonia, atenent les trucades solidàries i recollint donatius. El nostre grau d’implicació ens va portar a participar més directament en la campanya; ho vàrem fer amb l’activitat: “2.000 kg de coure contra el càncer”

L’èxit obtingut en dues edicions que dedicades a la lluita contra el càncer ens ha portat a plantejar davant de l’assemblea de socis, a participar en totes les edicions, siguin o no per investigar contra el càncer. La proposta va ser acceptada per unanimitat.

A partir del 2019 doncs, ONCOLLIGA participarà a totes les campanyes de la Marató de TV3 i Catalunya ràdio, i ho farà amb la iniciativa “2.000 kg de coure contra…”

Per col·laborar l’associació disitribueix garrafes de plàstic de 5L arreu dels pobles i ciutats de les comarques de Lleida i per totes les entitats que volen participar en el projecte. Aquestes garrafes tindran la fi d’emplenar-se amb monedes d’1, 2 i 5 cèntims buscant la solidaritat de tothom. La tarda abans de la jornada de La Marató, és recol·lecten totes les garrafes i es fa un recompte de tots els kg de coure recollits fent una xocolatada festiva pesant totes les garrafes vingudes dels diferents municipis.

COM PARTICIPAR-HI 

Pots participar responsabilitzant-te d’una de les garrafes. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem els adhesius oficials i pòsters de la campanya. Vosaltres decidireu el lloc on posar-la: al bar del poble, al forn de pa,… En fareu el seguiment i, arribat el moment, podreu dur vosaltres mateixos la garrafa a la festa de la pesada o bé posar-vos en contacte amb nosaltres perquè l’Oncolliga la reculli en nom vostre.

Telèfon de contacte : 610 732 010

Correu electrònic : oncolligalleida@contraelcancer.org

LA MARATÓ 2019

 

El projecte d’aquest any portava el nom de “2000 kg de coure contra les malalties minoritàries“. Finalment, vam poder recollir 710 kg de coure, que tot i no aconseguir l’objectiu no és poc!!

Amb tots aquests kilograms de coure es van poder recollir 5.500 € que van estar ingressats al compte de la marató de TV3.

Gràcies a totes les persones que vau participar i vau venir a fer el recompte amb nosaltres. La Marató diu molt de tu!

LA MARATÓ 2018

 

Aquest any la mataró destina els seus diners a la investigació contra el càncer, per tant hem decidit participar de nou amb la marató i hem recuperat la campanya de “2000 kg de coure contra el càncer“.

En aquesta edició vam poder assolir la meitat del nostre obectiu i vam aconseguir 1.050 kg de coure que van sumar un total de 8.905,87€, donats a la Marató de tv3.

Moltes gràcies a totes les persones que vau participar i vau venir a fer el recompte amb nosaltres.

LA MARATÓ 2012

 

Aquest ha estat un any especial, ja que la Marató de tv3 destina els seus diner a la lluita contra el càncer. Per aquest motiu s’ha creat el projecte “2000 kg de coure contra el càncer” amb el que s’han recollit monedes d’1, 2 i 5 cèntims.

ONCOLLIGA comarques de  Lleida participa activament amb la Marató amb voluntaris per la recepció de trucades. Igualment, aquest any que s’aborda el càncer, s’ha decidit participar de forma més activa i fer aquest projecte.

Es van aconseguir recaptar 8.000 € amb les monedes de coure. A més, la nostra entitat ONCOLLIGA comarques de Lleida va afegir 7.000 € més. Per tant vam poder fer una donació de 15.000 € per la Marató de tv3.