Projectes fets

Quan els fets valen més que mil raons

Una flor per a un projecte

“Una flor per a un projecte” és una campanya de sensibilització i de captació de recursos econòmics. Té com a objectius difondre la problemàtica al voltant del càncer i finançar projectes que impactin sobre aquesta.

Posem-li pebrots al càncer

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” té lloc pels vols del 4 febrer, Dia Mundial del càncer. Aquest dia totes les entitats aplegades a la FECEC, amb el suport de supermercats Condis, organitzen una activitat simpàtica i plena de simbolisme que consisteix en la venda de pebrots, un de verd i un de vermell, que els clients dels supermercats CONDIS poden adquirir.

“Posem-hi pebrots al càncer” és un reconeixement a l’esforç personal i silenciós de malalts i família que passen per aquesta situació. Alhora, vol aportar un petit ajut per a fer més portadora aquesta càrrega.

LA MARATÓ de TV3

La Marató 2018 ha dedicat el seu esforç a divulgar sobre el càncer i a recaptar fons per avançar en el diagnòstic precoç i en el disseny de tractaments més efectius i personalitzats, amb l’objectiu d’augmentar l’esperança i la qualitat de vida de les persones.

Oncolliga hi va participar amb l’activitat:                “ 2.000kg de coure contra el càncer”