Projectes Fets

Un projecte per a una flor

“Una flor per a un projecte” és una campanya de sensibilització i de captació de recursos econòmics. Té com a objectius difondre la problemàtica al voltant del càncer i finançar projectes que impactin sobre la mateixa.

Posem-hi pebrots al càncer

La campanya “Posem-hi pebrots al càncer” té lloc pels vols del 4 febrer -diada mundial del càncer-. Aquest dia totes les entitats aplegades a la FECEC, i amb el suport de “Supermercats Condis”  s’organitza una activitat simpàtica i plena de simbolisme que consisteix en la venda de pebrots: un de verd i un de vermell que els clients dels supermercats CONDIS poden adquirir.

“Posem-hi pebrots al càncer” és un reconeixement a l’esforç personal i silenciós de malalts i família que passen per aquesta situació; i alhora, vol aportar un petit ajut per a fer més portadora aquesta càrrega.

LA MARATÓ de TV3

La Marató 2012 dedicarà el seu esforç a divulgar sobre el càncer i a recaptar fons que permetran avançar en el diagnòstic precoç i en el disseny de tractaments més efectius i personalitzats, amb l’objectiu d’augmentar l’esperança i la qualitat de vida de les persones.

Oncolliga hi participa amb una activitat:                “ 2.000kg de coure contra el càncer”