Projectes i Campanyes 2020

Treballem per projectes finalistes adreçats a la gent de les Comarques de Lleida

Us presentem els projectes que es duran a terme aquest any 2020, també podeu veure tots els projectes que han transcorregut en els ultims anys.

Una flor per a un projecte

“Una flor per a un projecte” és una campanya de divulgació i sensibilització al voltant del càncer i d’aquells que el pateixen. Recapta recursos econòmics per a fer realitat projectes de suport als afectats i les seves famílies. Des de l’any 2002, voluntaris de l’ONCOLLIGA i multitud d’associacions de dones col·laboren a fer flors de paper que després ofereixen als seus veïns.

Per saber-ne més detalls d’aquesta campanya, feu un clic aquí.

Per conèixer tots els projectes realitzats des del 2002, feu un clic aquí.

Per conèixer el projecte 2020, feu un clic aquí.

Posem-li pebrots al càncer

“Posem-li pebrots al càncer” és una iniciativa de la Federació d’Entitats contra el càncer a Catalunya i de supermercats Condis. Aquesta campanya vol ser un reconeixement a l’esforç personal i silenciós als afectats de càncer i les seves famílies. Els ingressos aconseguits van destinats en la seva totalitat a projectes de millora del confort dels pacients que segueixen tractaments de càncer. 

Per saber-ne més detalls d’aquesta campanya, feu un clic aquí.

Per conèixer tots els projectes realitzats des del 2017, feu un clic aquí.

Per conèixer el projecte 2018, feu un clic aquí.

La Marató de TV3 i CatRadio

La Marató de TV3 fomenta i promou la recerca biomèdica d’excel·lència així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten en els diferents programes de La Marató, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació. L’Oncolliga participa en totes les edicions, sobretot quan el protagonista és el càncer i enguany ho fa de la mà de “2.000 kg de coure contra el càncer”.

Si en voleu saber els resultats de La Marató on hem participat, feu un clic aquí.