Projectes fets

Quan els fets valen més que mil raons

Una flor per a un projecte

“Una flor per a un projecte” és una campanya de sensibilització i de captació de recursos econòmics. Té com a objectius difondre la problemàtica al voltant del càncer i finançar projectes que impactin sobre aquesta.

Posem-li pebrots al càncer

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” té lloc pels vols del 4 febrer, Dia Mundial del càncer. Aquest dia totes les entitats aplegades a la FECEC, amb el suport de supermercats Condis, organitzen una activitat simpàtica i plena de simbolisme que consisteix en la venda de pebrots, un de verd i un de vermell, que els clients dels supermercats CONDIS poden adquirir.

“Posem-hi pebrots al càncer” és un reconeixement a l’esforç personal i silenciós de malalts i família que passen per aquesta situació. Alhora, vol aportar un petit ajut per a fer més portadora aquesta càrrega.

La Marató de tv3

La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un clam a la solidaritat de país, obert a la participació de tots els seus ciutadans en pro de la investigació i superació de malalties. Centenars d’entitats i milers de ciutadans s’hi aboquen amb milers d’activitats que cerquen la participació  i el compromís social de tots per a superar els reptes de salut que afecten a una minoria.

Oncolliga va participar-hi des d’un principi colaborant-hi en la xarxa de telefonia. El seu grau d’implicació ens portar a participar-hi directament en les campanyes on el tema era el “CANCER”. Al 2019, ONCOLLIGA fa un pas més: abans de la paraula “càncer” som voluntaris; és així que ONCOLLIGA decideix participar a totes les campanye de la MARATÓ”, siguin en favor del càncer o en pro d’altres malalties.

La activitat d’Oncolliga és molt participada i és a l’abast de tothom: recollir monedes de coure d’un, dos i cinc cèntims; i sumar-les totes en una gran festa -xocolatada- on es pesa tota la xavalla obtinguda.. La campanya s’enomena “ 2.000kg de coure contra….”; contra aquelles malalties que la Marató de TV3 determini cada any.

Volta al pantà d’UTXESA 

La volta al pantà d’Utxesa és organitzada conjuntament pels ajuntaments d’Aitona, Sarroca i Torres de Segre. Hi ha dos recorreguts, un de 10 km i un altre més curt de 6,5 km, a més hi ha curses infantils a partir de 3 anys amb diferents distàncies.

La volta al pantà d’Utxesa es solidària, destinant 1 € de cada inscripció d’adult a ONCOLLIGA COMARQUES DE LLEIDA.

 

Circuït de l’Obaga

El circuit de l’Obaga és una cita esportiva imprescindible pels amants de l’esport i la naturalesa, situat al cor de la comarca de la Noguera. El circuit transcorre per corriols, trialeres i pistes forestals enmig d’un paisatge incomparable, en un entorn de mitja muntanya.

El circuit de l’Obaga té un clar vessant solidari ja que destina tots els beneficis a la lluita contra el càncer a través de la col·laboració amb la ONCOLLIGA COMARQUES DE LLEIDA