És la campanya més emblemàtica de l’Oncolliga. Comença cada any a Lleida, pels voltants del Pilar, i s’allarga fins ben bé el mes de març a la resta de poblacions participants. “Una flor per a un projecte” finança projectes finalistes contra el càncer. Podeu veure la feina feta a la pestanya “Projectes fets” i si el que voleu és interessar-vos pel projecte d’aquest any, feu un clic a “Campanyes i projectes de l’any en curs”.

Títol de la campanya:  “Una flor per a un projecte”.

Objectius: confeccionar i vendre 16.000 flors de paper.

Estratègia: distribuir paper ja tallat a mida per fabricar les flors de paper a totes les entitats, institucions i persones que ho vulguin. A tots se’ls ensenya com elaborar la flor de paper. Després, cada municipi organitza com vol la venda de les flors entre els seus veïns.

 

Fi de campanya: acabada la campanya, l’Oncolliga organitza la presentació de resultats i mostra a tots els participants els projectes assolits. Això ho fa a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Aquest dia, voluntaris, col·laboradors, socis i la junta de l’entitat comparteixen la joia de la feina feta.

 

Com participar-hi?

 

  • PARTICIPACIÓ INDIVIDUAL:     SI vols compartir amb nosaltres els tallers de flors, pots atansar-te al centre cívic de Balàfia de Lleida, i viuràs de prop tot el procés de la campanya. Contacta amb nosaltres per concretar dies i hores. Estarem encantats de comptar amb la teva companyia.

 

  • PARTICIPACIÓ ASSOCIATIVA:     Si formes part d’una entitat associativa i voleu participar com a grup, i durant una setmana a l’any a fer flors per a la campanya, ONCOLLIGA s’aproparà al vostre centre i us explicarem com fer-ho, i els projectes contra el càncer en què treballem. 50 associacions ja ho estan fent, i ens agradaria arribar arreu.

 

  • PARTICIPACIÓ EMPRESARIAL:      Si ets propietari d’un comerç o petita empresa,  i vols fer partícips als teus clients i o treballadors, d’un gran projecte contra el càncer, pots adquirir un cistell de flors i compartir-lo amb qui vulguis. (aquesta donació està subjecta a desgravació fiscal). No dubtis en trucar, t’informarem de tot.

 

 Sigui quina sigui l’opció escollida, contacta amb nosaltres i tindràs tota la informació que necessitis per sentir-te implicat en un gran projecte contra el càncer i a favor de les persones que el viuen de prop. 

 

 Telèfon de contacte :           610 732 010

Correu electrònic :           oncolligalleida@contraelcancer.org

Data inici campanya  :          La venda de flors comença la setmana del Pilar (octubre)