La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un clam a la solidaritat de país i obert a la participació de tots els seus ciutadans. Centenars d’entitats i milers de ciutadans s’hi aboquen a organitzar milers d’activitats que cerquen el compromís d’un poble cap a la investigació com a repte per a superar les malalties que ens afecten.

Des d’un principi, Oncolliga ha participat des de la xarxa de telefonia, atenent les trucades solidàries i recollint donatius. El nostre grau d’implicació ens va portar a participar més directament en la campanya; ho vàrem fer amb l’activitat: “2.000 kg de coure contra el càncer”.

L’èxit obtingut en dues edicions que versaven contra el càncer ens ha portat a plantejar davant de l’assemblea de socis, a participar en totes les edicions, siguin o no per investigar contra el càncer. La proposta va ser acceptada per unanimitat.

A partir del 2019 doncs, ONCOLLIGA participarà a totes les campanyes de la Marató de TV3 i Catalunya ràdio, i ho farà amb la iniciativa “2.000 kg de coure  contra…”

Títol de la campanya: “2.000 Kg de coure contra les malalties minoritàrie”.

Objectius: recaptar 2.000 kg en monedes d’1, 2 i 5 cèntims d’euro.

Estratègia: distribuir garrafes de cinc litres entre tots els municipis participants i fomentar la recollida de xavalla.

Fi de campanya: la tarda anterior a la jornada de La Marató, l’Oncolliga organitzarà una xocolatada festiva on es pesaran totes les garrafes vingudes d’arreu i es comprovarà si el repte ha estat assolit.

Com participar-hi: responsabilitzant-te d’una de les garrafes: Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem els adhesius oficials i pòsters de la campanya. Vosaltres decidireu el lloc on posar-la: al bar del poble, al forn de pa,… En fareu el seguiment i, arribat el moment, podreu dur vosaltres mateixos la garrafa a la festa de la pesada o bé posar-vos en contacte amb nosaltres perquè l’Oncolliga la reculli en nom vostre.

Telèfon de contacte : 610 732 010

Correu electrònic : oncolligalleida@contraelcancer.org

Data inici campanya : 1 de novembre 2019

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ

Èxit de participació a la Marató de TV3 i CatRadio; i molt bona implicació ciutadana a la campanya “2.000 kg de coure contra el càncer”, amb més d’una tona de xavalla amb un valor de 8.905,87€ que s’ingresaran íntregres a la Marató.