Cada any diferents entitats d’arreu de la demarcació de Lleida organitzen cassolades, calçotades, aplecs gastronòmics i, com en el cas de Vallfogona de Balaguer: “La matança del porc”. El cost d’inscripció a l’àpat inclou una aportació solidària a un projecte o entitat solidària. Els organitzadors de la MATANÇA DEL PORC de Vallfogona de Balaguer varen pensar amb ONCOLLIGA i amb el preu d’entrada regalen una flor de la ONCOLLIGA. Els recursos econòmics obtinguts van al projecte flor de l’any en curs. Podeu veure la feina feta en anteriors edicions a la pestanya “Projectes fets”; i si el que vols és interessar-te pel projecte d’aquest any fes un clic a “Campanyes i projectes 2018”.

Títol de la iniciativa: “Matança del porc a Vallfogona de Balaguer”

Objectius: Aconseguir una bona participació a l’àpat i que tots els comensals tinguin la seva flor de paper i entenguin el seu significat i transcendència.

Estratègia: Per descomptat aconseguir la màxima participació en aquest àpat; però també, fer una crida a participar i  a ser presents a d’altres trobades gastronòmiques que es puguin organitzar i gaudir de la seva confiança cap els projectes de la ONCOLLIGA.

Fi de la iniciativa : Coincidint amb l’acte de presentació de resultats d’”Una flor per a un projecte” es presenta també el repte assolit en aquesta iniciativa.

Com participar-hi: Si ets un dels organitzadors d’una activitat gastronòmica a les nostres comarques, feu confiança a ONCOLLIGA i us explicarem de quina manera participareu en els projectes solidaris d’ajut al pacient amb càncer.

Telèfon de contacte: 610 732 010

Correu electròniconcolligalleida@contraelcancer.org

Data inici iniciativa: Desembre