Cada any diferents entitats d’arreu de la demarcació de Lleida organitzen curses i caminades populars. Al cost d’inscripció s’hi sol afegir la casella d’aportació solidària a un projecte o entitat solidària. Els organitzadors de la cursa “Circuït Obaga, de Tiurana ; Trailrunning solidari contra el càncer” varen decidir al seu dia lliurar aquestes aportacions solidaries a la ONCOLLIGA; que alhora utilitza en projectes de suport als afectats. Podeu veure la feina feta en anteriors edicions a la pestanya “Projectes fets”; i si el que vols és interessar-te pel projecte d’aquest any fes un clic a “Campanyes i projectes 2018”.

Per saber més de la cursa feu un clic a: https://circuitdeobaga.wordpress.com/

Títol de la iniciativa: “Cursa circuït obaga. Tiurana; Trailrunning contra el càncer”

Objectius:  Aconseguir una bona participació a la cursa i sensibilitzar als corredors que aquella donació solidària donarà els seus fruits en forma de projecte contra el càncer a les  comarques de Lleida

Estratègia : Per descomptat aconseguir la màxima participació en aquesta cursa; però també, a totes les curses o caminades que s’organitzin ser-hi presents com a ONCOLLIGA i generar la confiança per a què  comptin amb nosaltres i facin seus els nostres projectes.

Fi de la iniciativa: Coincidint amb l’acte de presentació de resultats d’”Una flor per a un projecte” es presenta també el repte assolit en aquesta iniciativa.

Com participar-hi: Si ets un dels organitzadors d’una de les curses que es fan i desfan per les nostres comarques i pots ajudar-nos a  difondre el missatge de ONCOLLIGA i generar complicitats entre les ambdues entitats, estarem profundament agraïts.

Telèfon de contacte   :           610 732 010

Correu electrònic       :           oncolligalleida@contraelcancer.org

Data inici iniciativa     :           Primera quinzena d’abril