Campanya promoguda per la FECEC (Federació d’Entitats contra el càncer a Catalunya) amb el suport de supermercats Condis. Té una durada de cap de setmana (un divendres i un dissabte). La campanya recapta fons per la federació (25%) i per a projectes de confort al pacient amb càncer al territori, promocionats per l’Oncolliga comarques de Lleida. Aquesta iniciativa té lloc la primera setmana de febrer coincidint amb el Dia Mundial contra el càncer. Podeu veure la feina feta en anteriors edicions a la pestanya “Projectes fets”. Si el que voleu és interessar-vos pel projecte d’aquest any, feu un clic a “Campanyes i projectes 2018”.

 

Títol de la campanya: “Posem-li pebrots al càncer”.

Objectius: oferir una bossa de pebrots als clients de supermercats Condis.

Estratègia: als municipis on hi ha supermercats Condis es munta un estand de la FECEC-ONCOLLIGA. Condis prepara les bosses amb els pebrots i els voluntaris els ofereixen als clients que hi entren a comprar. La campanya dura un cap de setmana (divendres i dissabte).

Fi de campanya: coincidint amb l’acte de presentació de resultats d’“Una flor per a un projecte” es presenta també el repte assolit en aquesta campanya.

Com participar-hi: si sou de Lleida ciutat, podeu apuntar-vos als torns de dues hores per promocionar la participació en la venda de pebrots contra el càncer. Si sou d’algun del municipis que tenen un supermercat Condis, organitzeu un grup per ser-hi presents.

Telèfon de contacte:  610 732 010

Correu electròniconcolligalleida@contraelcancer.org

Data inici campanya: Primera setmana de febrer (Dia 4, Dia Mundial del càncer)